اگر بگوییم محافظ صفحه نمایش برای یک گوشی هوشمند یکی از بهترین و مهمترین لوازمی است که لازم است برای حفاظت از دستگاه خود تهیه کنید، بیراه نگفتهایم. استفاده از محافظ صفحه نمایش توجیه سادهای دارد، اما آنچه پیچیده است نحوه چسباندن گلس محافظ بر روی صفحه نمایش گوشی است. چگونه گلس گوشی را بچسبانیم یکی از پرجستوجوترین عبارات کاربران در فضای اینترنت است. برای پاسخ به این سوال با مجله پلازیو همراه باشید.
قبل از توضیح درباره گلس و انواع آن، خوب است بدانید که اولین محافظ صفحه نمایش، در سال ۱۹۶۸ توسط هربرت شیگل اختراع شد. او اولین نمونه را در این نوع محافظها طراحی و ثبت اختراع کرد که در صفحه تلویزیونها مورد استفاده قرار میگرفت. محافظ صفحه نمایش در گوشیهای هوشمند نیز اولین بار در دستیارهای شخصی دیجیتال یا PDA ها مورد استفاده قرار گرفت، ابزارهایی که سریعا خراش برمیداشتند.
آنچه در این مقاله می خوانید
متداولترین انواع گلس محافظ صفحه نمایش
انواع مختلفی از گلس گوشی وجود دارد که هر کدام مزایای خاص خود را دارند. بنابراین قبل از اینکه به این بپردازیم که چگونه گلس گوشی را بچسبانیم، باید انواع این گلسها و موادی را که از آنها ساخته شدهاند در نظر بگیرید. وقتی به دنبال محافظت از صفحه نمایش گوشی خود هستید، استفاده از گلس به تنهایی کافی نیست. انتخاب گلس متناسب با اندازه دستگاه و با بودجه شما نیز بسیار مهم است. انواع مختلفی از گلسها با مواد اولیه مختلف وجود دارند:
گلس حرارت دیده: محافظت قابل قبولی در برابر ضربه و همچنین خراش را فراهم میکند
گلس پلیاتیلن تریفتالات یا PET: علاوه بر محافظت از ایجاد خراش نیز جلوگیری میکند
گلس ترموپلاستیک پلی یورتان یا TPU: فقط محافظت از خراش را فراهم میکند
گلس چند لایه: بسیار مقاوم بوده و شوک زیادی را تحمل میکند
فراتر از جنس مواد اولیه، ممکن است تفاوتهای مختلفی را در قابلیتهای دیگر این محافظهای صفحه نمایش گوشی نیز مشاهده کنید. برخی از این قابلیتها عبارتند از:
- محافظ صفحه بسیار شفاف: این محافظ بسیار شفاف است به طوری که میتواند نمای واضحی از صفحه نمایش را به شما نشان دهد. این محافظ صفحه میتواند مانع از تابش مستقیم اشعه فرابنفش شود. همچنین دارای پشت سیلیکونی غیرچسبنده است که برداشتن و تعویض گلس را آسان میکند.
- محافظ صفحه ضد انعکاس (مات): این محافظ برای افرادی ایدهآل است که از گوشی خود در فضای باز استفاده میکنند و باید جلوی بازتاب اشعه ماورا بنفش را بگیرند. این نوع محافظ صفحه نمایش علاوه بر مقاومت در برابر خراش، از باقی ماندن رد اثر انگشت نیز جلوگیری میکند.
- محافظ صفحه جهت حفظ حریم خصوصی: این محافظ برای افرادی مناسب است که میخواهند اطلاعات مورد مشاهده خود را ایمن کنند. با این محافظ فقط کسانی اجازه مشاهده صفحه نمایش را دارند که در جهت مستقیم و روبروی صفحه قرار داشته باشند. از هر زاویه دیگری، صفحه نمایش این گوشیها سیاه به نظر خواهد رسید.
- محافظ صفحه نمایش آینهای: این گلس میتواند تلفن شما را هنگامی که از آن استفاده نمیکنید به یک آینه مناسب تبدیل کند. با این حال، اکنون که اکثر گوشیها دوربین جلو دارد، محبوبیت این گلسها کاهش یافته است.
نحوه چسباندن گلس محافظ بر روی صفحه نمایش گوشی
آیا گوشی شما خراش زیادی ندارد؟ آیا اغلب مراقب گوشیتان هستید؟ با این حال اتفاقها خیلی ساده میافتند و ممکن است گوشی شما به راحتی در اثر ضربه یا افتادن آسیب ببیند. بنابراین بهتر این است که در مراقبت از وسیله خود احتیاط کنید.
نصب گلس حرارت دیده، بهترین راه حل برای کاهش این نوع خطرات است که محافظتی موثر و نامریی از گوشی شما فراهم خواهد کرد. اما ما باید چگونه گلس گوشی را بچسبانیم تا حبابی ایجاد نشود؟
چگونه گلس حرارتدیده را بدون ایجاد حباب نصب کنید
آیا به دنبال گلس حرارت دیده متناسب با گوشی خود هستید؟ خوشبختانه شما حق انتخاب از میان مارکهای متعددی را خواهید داشت. البته این تنوع ضروری است زیرا لازم است گلسی را انتخاب کنید که با ابعاد گوشی شما متناسب باشد و همینطور بریدگیهای لازم را برای قسمتهای مورد نیاز در گوشی شما (مانند دوربین جلو) داشته باشد.
مرحله اول: صفحه گوشی هوشمند خود را تمیز کنید
در بستهبندی تمامی گلسهای حرارتدیده، یک دستمال مرطوب برای از بین بردن اثر انگشت و همچنین یک دستمال خشک برای تمیز کردن صفحه نمایش پیدا خواهید کرد. به علاوه یک برچسب کوچک نیز برای از بین بردن گرد و غبار خواهید یافت.
توصیه میشود که این مراحل را روی یک میز تمیز و بدون گرد و خاک انجام دهید و در صورتی که حیوان خانگی دارید، با فاصله از آنها این کار را انجام دهید تا از قرارگرفتن موهای آنها بر روی گوشی جلوگیری شود.
مرحله دوم: گلس حرارت دیده را به درستی بر روی گوشی قرار دهید
ابتدا باید برچسب محافظ قسمت چسبناک پشت گلس را بردارید. مطمئن شوید که تا قبل از قرار دادن گلس بر روی صفحه گوشی، هیچ گرد و خاکی بر روی قسمت پشت گلس قرار نگیرد. در این مرحله باید دقت کنید تا گلس را دقیقا مطابق با بریدگیهای گوشی روی آن قرار دهید. در آخر، قسمت میانی گلس خود را بفشارید تا به خوبی به گوشی شما چسبیده شود.
اگر قبل از نصب گلس بر روی گوشی، قسمت چسبنده آن دچار گرد و غبار شد، باید مجددا از مرحله اول شروع کرده و با استفاده از برچسب کوچکی که همراه گلس ارایه شده، گرد و غبارها را بدون آسیب زدن به چسبندگی گلس از آن جدا کنید.
مرحله سوم: حبابهای سر سخت را پاک کنید
آیا گلس شما به خوبی بر روی گوشیتان قرار گرفته است، اما تعدادی حباب زیر آن میبینید؟ جای نگرانی نیست! شما میتوانید با استفاده از یک کارت پلاستیکی یا یک پارچه نرم، بدون خراشیدن گلس، حبابها را از زیر آن پاک کنید.
بعد از این مرحله، کار تمام شده است. به همین سادگی! حالا صفحه نمایش گوشی شما با استفاده از گلس محافظت میشود. این روش برای تمامی گوشیهای موبایل قابل استفاده است و پس از انجام آن میتوانید گوشی خود را به صورت معمولی و بدون ریسک استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید